O nama


Dobro dosli na blog o zavarivanju
 

Preduzeće M.U.S. corp doo osnovano je 1990. godine. Naše opredeljenje u radu potiče iz saznanja da je svaka ljudska delatnost usmerena ka stvaranju boljeg i lepšeg života za one koji se tom delatnošću bave kao i za sve one koji su u posrednoj ili neposrednoj vezi sa njom.

U obradi metala, ZAVARIVANJE je jedna veoma važna i neizbežna operacija. Preduzeće M.U.S. opredelilo se da vam učini zadovoljstvo u oblasti zavarivanja, kao i da vam pruži svu stručnu pomoć u ovoj oblasti.

Zbog sve veće potrebe za energijom a pogotovo za obnovljivim izvorima takozvane zelene energije,započeli smo razvoj malih vetrogeneratora sa neodymijumskim magnetima.

Na sledećim stranama naći će te puno korisnih informacija iz oblasti kojima se mi bavimo.Iz našeg dugogdišnjeg iskustva došli smo do saznanja da korisnici naših usluga i proizvoda imaju potrebe za više informacija o raznim praktičnim problemima koji se javljaju u njihovom poslu.

 Naša namera je da putem ovih stranica skrenemo pažnju na određena rešenje i to uglavnom na osnovu dugogodišnjeg iskustva i iz prakse naše i naših saradnika i prijatelja.

Bavićemo se zanatskim i "samovskim" temama raznim izvedenim projektima i radovima,

Alternativna energija je oblast kojoj poklanjamo sve više pažnje i to kako iz praktičnih razloga tako i iz ekoloških